Ma: 2019.07.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Jó hírünk a világban: ketten is megerőszakoltak egy védekezésre képtelen francia nőt a Népligetben
Bors 2018.10.01. 14:47:00

Egy ittas francia nőt vett fel egy társaság az autójába, majd a Népligethez vitték az akaratnyilvánításra és védekezésre képtelen nőt. Az egyik férfi megerőszakolta, majd egy másik társa is követte, ám a nő olyan állapotban volt, hogy a második szexuális erőszak már nem fejeződött be. A nőt félmeztelenül hagyták magára, egy járókelő találta meg, aki segítséget hívott.Az eset még 2015 nyarán történt, a négy férfi ügye a Fővárosi Törvényszék bírái előtt van.

Két embert szexuális erőszakkal, kettőt pedig abban való bűnsegédlettel vádolnak, a bíróság újabb tanúkat idézett be. Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a nőt valóban többen is megerőszakolták, ám az áldozat nem emlékszik a történtekre. Aznap érkezett ugyanis egy barátjával Magyarországra, több kocsmába is bementek, majd elveszítették egymást.

A rendőrség a biztonsági kamerák felvételeit átnézve bukkantak a lehetséges elkövetőkre. A nő a Népszínház utcánál elegyedett szóba egy ismeretlen férfival, majd beszállt az autójukba. A rendszám alapján a hatóságok gyorsan eljutottak a kocsi tulajdonosáig.

Ő és barátai részben be is ismerték tettüket. Itatták a nőt, sőt: egy marihuánás cigarettát is elszívattak vele, majd megerőszakolták és kitették a Népliget szélén.

További friss információk
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat