Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Millimétereken múlt az élete
police.hu 2017.06.08. 10:44:00

Mellkason szúrta ismerősét egy 41 éves férfi. A budapesti nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást.A rendőröket 2016. október 12-én, 16 óra 30 perckor járókelők hívták ki a Budapest XV. kerületi Nyírpalota utcába, mert a Szilas parkban két férfit láttak dulakodni. A tanúk elmondása szerint a 41 éves Sz. Géza Péter hirtelen kést vett elő, amivel mellkason szúrta 23 éves ismerősét, akit életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba a mentők.

Sz. Géza Péter miután megszúrta a 23 éves fiatalembert, elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrök két utcával távolabb elfogták.

A nyomozás adatai szerint korábban nem volt nézeteltérése a két szomszédnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatta a nyomozást, amit a napokban befejezett és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat