Ma: 2020.09.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Ismét mentőket támadtak - csakis földönkívüliek lehettek
heol.hu 2011.01.21.

Egy beteget akartak ellátni Nagytályán a mentősök, ám két férfinak ez nem tetszett, s hevesen próbálták megakadályozni.Orvosi intézkedés közben érte atrocitás csütörtökön kora délután egy mentőautó személyzetét Nagytályán, egy családi ház előtt. A munkájukat végző mentősöket két férfi akadályozta: az utcán kiabáltak a mentőtiszttel, majd elé álltak, és nem akarták hagyni, hogy a beteggel beszálljon a kocsiba. Egyikük elkezdte rángatni az autó kilincsét is - idézte fel a történteket a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre érkező rendőrök a két - 35, illetve 39 éves - helyi férfit elfogták, őket a rendőrségre előállították. Ellenük - őrizetbe vételük mellett - közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az Egri Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya. Ezt gyorsított eljárásként, bíróság elé állítás útján folytatják majd le.

Egy évvel ezelőtt szintén egy mentős megtámadásáról számoltunk be. Akkor Recskre, egy közterületen fekvő részeg férfihoz kérték a segítségüket. Miközben az ittas embert szállították kórházba, az előbb csak trágárságokat kezdett kiabálni, majd rugdosni kezdte az egyik mentőst, akit a fején el is talált.

Privát Kopó: Juszt sincs cigánybűnözés! Földönkívüliek járnak hozzánk gyilkolni, rabolni, betörni, lopni, verekedni, erőszakoskodni, stb. Naná!

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat