Ma: 2021.03.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A mentőszolgálat munkatársaira támadt egy 24 éves „navajonki”
Privatkopo.hu 2021.01.16. 8:33:00

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 24 éves mátraverebélyi lakos ellen.A férfi 2021. január 14-én, az éjszakai órákban, Mátraverebély belterületén az ellátására érkező mentőszolgálat munkatársaival szemben fenyegetően lépett fel, majd a kezében lévő baltával megkísérelte megrongálni a mentőautót - de elesett. 

Ezt követően a mentők az elkövetőt - rendőri kísérettel - kórházba szállították, majd ellátását követően, 2021. január 15-én a rendőrök előállították.

A hatóság tagjai a férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

További friss információk
Kaszával támadt a rendőrökre egy 27 éves félnótás, az ügyészség vádat emelt ellene
Fellökte a nőt, majd erőszakkel elvette a táskáját
Édesanyja boltjából rabolt
Féltékenységből halálra verte 85 éves élettársát a 84 éves bácsi
Rendőrkézen a tatabányai bántalmazók - a 14 éves elkövető korábban rablás, testi sértés és lopás miatt került a rendőrök látókörébe
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat