Ma: 2020.10.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Különös kegyetlenséggel oltotta ki a nagymamája életét
Privatkopo.hu 2020.09.26. 9:52:00

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon 2020. január 9-én, kora délután bűnügyi őrizetbe vettek egy 25 éves bajai lakost. A férfi a gyanú szerint előző nap bántalmazta nagymamáját, aki ennek következtében elhalálozott.A férfi az idős rokon holttestét elásta a pincében, bízva abban, hogy nem derül fény a tettére.

Az asszony eltűnését azonban a lánya bejelentette a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amely során bűncselekményre utaló adatok merültek fel, majd meg is találták az elásott testet a pincében. A gyanú az unokára terelődött, akit halált okozó testi sértés miatt vették őrizetbe.

A megyei főkapitányság munkatársai a feltárt bizonyítékok alapján később módosították a bűncselekmény minősítését: álláspontjuk szerint a fiatal a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítható. A feltételezett tettes lakóhelyén a rendőrök kábítószernek minősülő anyagot találtak, így kábítószer birtoklás vétsége miatt is kihallgatták.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

További friss információk
Emésztőgödörbe dobta a 3 éves féltestvérét, pedig „nem erre volt nevelve” - ahogy a többi kilenc sem
Széklábbal ütötte az élettársát, a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett
Megölte élettársa anyját és apját, aztán párjával szórakozni indult
Italt és szállást kért az arcmaszkot viselő rabló
Meg akarta fojtani a feleségét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat