Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Többször is megerőszakolta 11 éves kislányát az 56 éves állat
baon.hu 2011.06.17. 9:34:00

Kiskorú lánya többszöri megerőszakolásával, illetve gyermekei rendszeres bántalmazásával vádolják az 56 éves madarasi férfit.A vádat ismertetve dr. Endrődi Attila ügyész elmondta: 2006-2007 folyamán a madarasi családfő, J. Péter több alkalommal is bement lányai szobájába, és kihívta vagy kivitte a konyhába a fiatalabb, tízéves gyermeket, majd pucérra vetkőztette és az ágyra fektette. A kislánynak nagy fájdalmakat okozott a közösülés, de nem mert szólni, mert attól félt, hogy részeges apja megveri. Később már nem is tanúsított ellenállást, annyira tartott a vádlottól.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség szerint összesen négy alkalommal került sor a nemi erőszakra, de a vádhatóság képviselője emellett azt is felrótta J. Péternek, hogy rendszeresen ütötte, pofozta lányait, egy alkalommal pedig az idősebb gyermeket letérdepeltette és nadrágszíjjal verte meg, amiért a szobájukba fiúkat engedett be.

Kétszer állítólag hajánál fogva húzta az egyik lányt, sőt meg is fenyegette, hogy megöli, ha nem megy vele haza. Mindezek miatt az ügyészség folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés, illetve kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a férfi ellen.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat