Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elfogták a Békés megyei fegyveres rablás egyik elkövetőjét, társát még keresik
Privatkopo.hu 2020.10.07. 7:39:00

Több, mint félmillió forintot vitt el két, fegyverrel fenyegetőző, parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájából 2008 nyarán, Medgyesegyházán. A rablás felderítésén azóta dolgozó Békés megyei nyomozók Győr-Moson-Sopron megyében elfogták az erőszakos bűncselekmény egyik gyanúsítottját.Több, mint félmillió forintot vitt el két fegyverrel fenyegetőző, parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájából 2008 nyarán, Medgyesegyházán. A rablás felderítésén azóta dolgozó Békés megyei nyomozók Győr-Moson-Sopron megyében elfogták az erőszakos bűncselekmény egyik gyanúsítottját.

Fegyverrel ment be két, parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájába 2008. augusztus 15-én, Medgyesegyházán. Az ott dolgozó nőt megfenyegették, a bevételt követelték tőle. Miután megkapták a több mint félmillió forintot, megkötözték és a mosdóba zárták a nőt, majd elmenekültek.

A Békés megyei nyomozók az elmúlt években többször is újra elemezték az erőszakos bűncselekmény helyszínén rögzített nyomokat, valamint az összegyűjtött adatokat, információkat, értékelték a bizonyítékokat.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. október 6-án, hajnalban, Győrújbaráton elfogtak egy férfit, a nyomozás adatai szerint ő a rablás egyik gyanúsítottja. A házában gáz-és riasztópisztolyt, illetve puskát, valamint gumilövedékeket találtak.

A most 44 éves győrújbaráti Sz. Tamást a rendőrök őrizetbe vették, társát még keresik.

További friss információk
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
Vasvillával kergette a feleségét
Ketten erőszakolták meg a középkorú nőt
Két élettársát kényszerítette prostitúcióra a 48 éves „navajonki” - az egyik korábban a fia élettársa volt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat