Ma: 2018.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megkéselte a fiát és a feleségét
Privatkopo.hu 2017.11.27. 11:30:00

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet, testi sértés bűntett kísérlet, magánlaksértés bűntett és további bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 55 éves egri lakossal szemben.A nyomozás adatai alapján M. Attila 2017. június 18-án, éjjel lakóhelyéről ittas állapotban indult személygépkocsival családtagjai egri lakásához, majd oda erőszakkal bement. A kialakult szóváltást követően egy bicskával, több alkalommal, megszúrta fiát és saját felesége végtagjait is megvágta. A férfi a bántalmazás következtében életveszélyes, míg a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a gyanúsítottat a helyszínen elfogták és őrizetbe vették, továbbá előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A nyomozó hatóság a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen indított eljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek - közölte a rendőrség.

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés lett a szóváltásból
Hatalmas pofonnal „jutalmazta” a segítségére siető mentőápolónőt egy részeg lány
Bilincsben a dohánybolti rabló
A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok
Teréz körúti robbantás: életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész a vádlottra
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat