Ma: 2018.10.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy nap, két rablás - bűnügyi őrizetben a 15 éves börtöntöltelék-utánpótlás
Privatkopo.hu 2018.05.16. 13:48:00

Egy 15 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként és vettek bűnügyi őrizetbe a pásztói nyomozók, aki egy nap alatt két rablást is végrehajtott - felfegyverkezve. A rendőrök előterjesztést tesznek a takony előzetes letartóztatásának indítványozására.A Pásztói Rendőrkapitányságon 2018. május 15-én, a délutáni órákban, személyesen tett bejelentést egy férfi, miszerint a pásztói vasútállomáson ismeretlen személy megfenyegette és kirabolta. 

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves mátraverebélyi fiút. 

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 15-én, a pásztói vasútállomáson egy 19 éves férfit egy késsel megfenyegetett, majd készpénze átadására szólította fel.

A sértett a fenyegetés hatására a nála lévő készpénzt átadta a gyanúsítottnak, aki ezt követően elment a helyszínről. A fiatalkorú ezt követően - 15 óra körül - a Tar felé közlekedő vonaton, majd a tari vasútállomáson a nála lévő késsel megfenyegetett egy 13 éves fiút is, akit szintén a készpénze átadására szólított fel - a gyerek a követelésnek eleget tett. 

A rendőrök a fiatalkorút Mátraverebély belterületén, a délutáni órákban elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították és rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A pásztói nyomozók a 15 éves fiút bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. 

További friss információk
Két darab tojás miatt akart megölni egy idős nőt egy bepálinkázott rápolti fiatal
Edzés közben támadt egy moslék az ultrafutó bajnoknőre - összeverte, meg akarta erőszakolni
A „nála lévő” térkövek sem mentették meg a részegen ordítozó ukrán vendégmunkás életét
Megkéselte élettársát egy 44 éves nő
Családi kör az eltérő kultúrában: tíz éven át erőszakolta lányát a felesége tudtával, az újszülöttet megölték
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat