Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy nap, két rablás - bűnügyi őrizetben a 15 éves börtöntöltelék-utánpótlás
Privatkopo.hu 2018.05.16. 13:48:00

Egy 15 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként és vettek bűnügyi őrizetbe a pásztói nyomozók, aki egy nap alatt két rablást is végrehajtott - felfegyverkezve. A rendőrök előterjesztést tesznek a takony előzetes letartóztatásának indítványozására.A Pásztói Rendőrkapitányságon 2018. május 15-én, a délutáni órákban, személyesen tett bejelentést egy férfi, miszerint a pásztói vasútállomáson ismeretlen személy megfenyegette és kirabolta. 

A rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves mátraverebélyi fiút. 

A nyomozás adatai alapján a fiatalkorú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. május 15-én, a pásztói vasútállomáson egy 19 éves férfit egy késsel megfenyegetett, majd készpénze átadására szólította fel.

A sértett a fenyegetés hatására a nála lévő készpénzt átadta a gyanúsítottnak, aki ezt követően elment a helyszínről. A fiatalkorú ezt követően - 15 óra körül - a Tar felé közlekedő vonaton, majd a tari vasútállomáson a nála lévő késsel megfenyegetett egy 13 éves fiút is, akit szintén a készpénze átadására szólított fel - a gyerek a követelésnek eleget tett. 

A rendőrök a fiatalkorút Mátraverebély belterületén, a délutáni órákban elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállították és rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A pásztói nyomozók a 15 éves fiút bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen. 

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat