Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Privatkopo.hu 2020.09.23. 10:45:00

Levágta a nyomkövetőt magáról és volt barátnőjének, valamint a lány édesanyjának életére tört egy fiatalkorú. A Fővárosi Főügyészség vádat emelt ellene és letöltendő börtönbüntetést indítványoz.A vádirat szerint a vádlott, a cselekmény idején 16 éves fiú viharos, amolyan ,,se veled, se nélküled” szerelmi viszonyt folytatott egy kiskorú lánnyal, akit alkalmanként meg is ütött. A lány végül szakított a fiúval, aki azonban ezt nem tudta feldolgozni.

A fiatalkorú 2018-ban, korábbi párkapcsolatában a jegyese életére tört, emiatt büntetőeljárás és nyomkövető eszközzel biztosított bűnügyi felügyelet alatt állt. A fiú 2019. augusztus 8-án levágta magáról a nyomkövetőt és egy bicskát magához véve átment Pestről a XI. kerületbe, ahol a lányra és a lányát védeni igyekező édesanyára támadt, mindkettőjüket többször - a lányt a földre is rántva és leszorítva - megszúrta. A fiatalkorú támadó csak akkor hagyott fel a cselekménnyel, amikor az édesanya telefonon segítséget kért. A lány életét csak az időben kiérkező, szakszerű mentőorvosi ellátás mentette meg.

A Fővárosi Főügyészség a fiú ellen előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és - a bűnügyi felügyeletből történő jogellenes eltávozás miatt - fogolyszökés vétsége miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken.

A törvény szerint egy bűncselekmény elkövetésekor tizenhatodik életévét betöltött fiatalkorúra kiszabható szabadságvesztés leghosszabb tartama tizenöt év.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van.

További friss információk
Meg akarta fojtani a feleségét
Letartóztatásban a szombathelyi fegyveres rablás felbujtója
10 percen belül elfogták az oroszlányi telefonrablót
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat