Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megvertek és kiraboltak egy férfit a „jövő reménységei”
2011.07.02. 10:55:00
Egy 15 és egy 17 éves kecskeméti fiút vettek őrizetbe a rendőrök Kecskeméten, miután hajnalban megvertek, majd kiraboltak egy kerékpáros férfit.A rendőrség tájékoztatása szerint a páros idősebb tagja, egy 17 éves kecskeméti fiú hajnali 3 órakor az egyik buszmegálló mögötti járdaszakaszon a szemből kerékpárral közlekedő kecskeméti férfit egy alkalommal megrúgta, majd miután a földre esett, ott több alkalommal megrugdosta. A sértett védekezni próbált, majd a szemben lévő benzinkútra menekült át.

A 15 éves fiú a bántalmazás után a sértett 8 ezer forint értékű kerékpárját elvitte. A sértett férfi a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett el. A rendőrök nem sokkal később mindkét fiatalt elkapták, majd őrizetbe vették.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat