Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kutyák öltek meg egy férfit Rózsaszentmártonban
MTI 2011.03.01.

Kutyatámadás áldozata lett egy férfi hétfőn a Heves megyei Rózsaszentmártonban, az idős embert szomszédjának kutyái marták halálra.Az eddigi adatok szerint a szomszéd három nagytestű, szabadon kószáló kutyája támadta meg a férfit a lakása közelében, a falu belterületén. Az idős ember a helyszínen életét vesztette.

A hatvani kapitányság kiérkező járőrei az egyik kutyát kilőtték, egyet megsebesítettek, a harmadik elmenekült. Az állat befogása és a helyszíni szemle folyamatban van.

Vasárnap reggel Leányfalun történt kutyatámadás: az ebet - gazdája megbízásából - egy 52 éves férfi sétáltatta, amikor az állat eddig ismeretlen okból rátámadt. A férfit - aki súlyos sérüléseket szenvedett - csak úgy tudták "kimenekíteni" szorult helyzetéből a kiérkező járőrök, hogy a kutyát két lövéssel leterítették.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat