Ma: 2018.12.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Felfegyverkezve raboltak a taknyok
police.hu 2018.05.09. 8:54:00

A belvárosi rendőrök elfogták azt a 16 éves fiút, aki egy késsel megfenyegetett, majd kirabolt egy férfit az Erzsébet téren. A nyomozók az elkövető társát, a 15 éves Korcsog Szabolcs Istvánt továbbra is keresik, ellene elfogatóparancsot adtak ki.A nyomozás adatai szerint egy 16 éves budapesti fiú és a 15 éves Korcsog Szabolcs István 2018. május 7-én, 4 óra 40 perc körül, Budapest V. kerületében, az Erzsébet téren beszélgetést kezdeményezett egy férfivel, majd megkérdezték tőle, hogy mennyi az idő. Amikor a férfi megnézte a mobiltelefonján az időt, az egyik fiú elővett egy kést és a telefont követelte. Ezután kivették a sértett kezéből és elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök az adatgyűjtés és a kamerafelvételek alapján rövid időn belül azonosították, az elkövetőket, akik közül a 16 éves fiút 2018. május 7-én, terézvárosi lakásán elfogták. A nyomozók a házkutatáskor megtalálták mindkét fiú bűncselekmény elkövetésekor viselt ruháit. A rendőrök a fiút őrizetbe vették és felfegyverkezve elkövetett rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Társa, Korcsog Szabolcs István (fotónkon) ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Korcsog Szabolcs István felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik a 01050/1264/2018. bűnügyi számra hivatkozva, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.?

További friss információk
„Hálálkodott” az oltalmazott: kétszer is erőszakolni próbált a palesztin köcsög
Falkában támadtak a cigányok, kést nyomtak a 13 éves áldozatuk hasához, többször meg is ütötték
Saját „apja” erőszakolhatta meg a 4 éves ceglédi román kislányt
Baseballütővel okozott koponyasérülést szeretője férjének egy szerelemtől lángra gyúlt férfi
Temetőben raboltak a cigányok
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat