Ma: 2018.08.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Feszítővasakkal verekedtek Kisvaszaron
police.hu 2018.05.08. 9:39:00

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a két férfit, akik feszítővasakkal verekedtek egy helyi kocsma közelében.A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 7-én, reggel arról érkezett bejelentés, hogy Kisvaszaron a helyi kocsma közelében többen vascsövekkel verekednek.

A rendőrök néhány perc alatt kiértek a helyszínre, ahol egy sérült férfit találtak, aki elmondta, hogy feszítővasakkal verte meg két férfi.

A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a sértettet bántalmazó 47 éves helyi férfit, valamint 19 éves - szintén helyi lakos - társát, majd előállították és gyanúsítottként kihallgatták őket. A verekedésben mindhárom férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

A két férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Komlói Rendőrkapitányság nyomoz.

További friss információk
Életveszélyt okozó testi sértés lett a szóváltásból
Hatalmas pofonnal „jutalmazta” a segítségére siető mentőápolónőt egy részeg lány
Bilincsben a dohánybolti rabló
A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok
Teréz körúti robbantás: életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész a vádlottra
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat