Ma: 2020.06.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kiskorú gyermekük szeme láttára verte meg élettársát
Privatkopo.hu 2020.05.29. 13:23:00

A Tatabányai Járási Ügyészség testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a tatabányai férfival szemben, aki rendszeresen - egy alkalommal kiskorú gyermeke előtt - verte az  élettársát.A vádirat szerint a vádlott és élettársa négy kiskorú gyermeket nevelt együtt a tatabányai lakóházban. A férfi és nő kapcsolata 2017. évtől megromlott a férfi rendszeres italozása, féltékenysége és dühkitörése miatt, ezért hetente veszekedtek.  A veszekedések során az ittas férfi 3-4 alkalommal az élettársát ököllel megütötte, emiatt a sértettnek arcsérülése keletkezett, azonban orvosnál nem járt.

Az utolsó, 2018. január végi, illetve február eleji bántalmazások során a férfi ököllel többször úgy megütötte a sértettet, hogy a nő az ágyra esett. A sértettet ért bántalmazás alkalmas volt 8 napon túl gyógyuló sérülés okozására.

A veszekedésnek és az édesanyja bántalmazásának szemtanúja volt az egyik kiskorú gyermek, így a férfi magatartása az erkölcsi, érzelmi fejlődését veszélyeztette.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a vádlottat végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat