Ma: 2020.11.15.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Két élettársát kényszerítette prostitúcióra a 48 éves „navajonki” - az egyik korábban a fia élettársa volt
Privatkopo.hu 2020.10.13. 9:58:00

Kizsákmányolás céljából üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntette miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség azzal a 48 éves férfival szemben, aki a vele függőségi viszonyban lévő nők kiszolgáltatott helyzetét kihasználva a sértettek prostitúciós tevékenységéből származó jövedelemből tartotta el magát és családját.    Itt éldegélt a „kiccsalád”, nagy-nagy szeretetben, békességben...

A vádlott négy - korábbi és jelenlegi - élettársával (köztük a két sértettel), négy kisebb gyermekével és egy unokájával élt együtt. Otthonukban a férfi szava volt a döntő, ő irányította és látta el feladatokkal családtagjait.

A vádlott az egyik sértettel 2012-ben ismerkedett meg, Pécsen. A férfi a hajléktalan, nincstelen nőt lakhatás és beteg élettársa ápolása fejében költöztette otthonába, azonban vele később élettársi kapcsolatra lépett, amelyből két közös gyermek született. A másik, nevelőszüleivel rossz viszonyban lévő, iskolai végzettséggel és munkával nem rendelkező sértett a vádlott fia révén került a családba 2013-ban, aki a fiúval történt szakítás után a vádlott háztartásában maradt, a férfihez érzelmileg erősen kötődött és vele szexuális kapcsolatot is létesített.

                             Láthatóan nem hajszolták a földi javakat

A családnak a gyerekek után járó állami juttatások és az állattartásból származó csekély jövedelem nem volt elég a megélhetéshez, ezért a vádlott gépkocsival a két kiszolgáltatott sértettet 2016 és 2018 év között rendszeresen Ausztriába és Győr környékére szállította abból a célból, hogy pénzbeli ellenszolgáltatásért szexuális tevékenységet folytassanak. A férfi a nőknek szállást bérelt, értük ment, felügyelte őket és a prostitúcióból származó pénzt elvette tőlük.

A nyomozást az egyik sértett családsegítő szolgálat felé tett jelzése alapján rendelték el, amely után rövid időn belül a kaposvári rendőrök őrizetbe vették a vádlottat.

A főügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában előkészítő ülésen történő beismerés és tárgyalásról lemondás esetére 8 év fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

További friss információk
Ütötte-verte, prostitúcióra kényszerítette
Féltékenységből verte össze élettársát
Hasba szúrta apját egy 29 éves férfi Kecskeméten
Bűnügyi őrizetben egy borsodi „kiccsalád” - rendőrökre támadtak
Cigi helyett ezúttal buszjegyre tarháltak pénzt a „navajonkik”, persze ennek is rablás lett a vége - az egyik elkövető csupán 14 éves
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat