Ma: 2019.02.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Késsel támadt a volt élettársára
HP 2017.09.27. 13:59:00

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség egy 27 éves férfi ellen, aki tavaly karácsonykor, miután hiába próbált békülni korábbi élettársával, egy késsel próbálta kioltani a nő életét, Budapest XV. kerületében.A vádlott korábban élettársi kapcsolatban élt a sértettel, együtt költöztek külföldre, ahol munkát vállaltak. 2016 végére azonban a kapcsolatuk megromlott, ami odáig vezetett, hogy a nő végül szakított a férfival.

A sértett 2016. december 24-én haza utazott külföldről, és édesanyjához ment, annak XV. kerületi lakóhelyére. A vádlott tudott a sértett érkezéséről, és nem sokkal azután meg is jelent a XV. kerületi lakásnál. Hosszasan beszélgettek, majd a sértett lekísérte a vádlottat a földszintre, miközben - mivel továbbra sem akart kibékülni a férfival - veszekedés alakult ki közöttük, amelynek során a vádlott közölte vele, hogy nem akar nélküle élni.

A férfi ilyen kijelentések után a földre lökte a nőt, majd elővett egy kést, amellyel többször megszúrta és megvágta őt. A sértett kiabálását meghallotta az édesanyja, és a segítségére sietett; a vádlott ekkor felhagyott a támadással, és elmenekült a helyszínről.

Az orvosszakértői vizsgálat később megállapította, hogy a férfi a sértettet olyan testtájékon, és olyan kitartó módon támadta, ami miatt reálisan fennállt az életveszélyes sérülések okozásának lehetősége, a Fővárosi Főügyészség ezért a férfit emberölés bűntettének kísérletével vádolja.

További friss információk
Összeverte a rabtársát, életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják a többszörös visszaesőt
Éveken át erőszakolta saját, kiskorú lányát egy 41 éves csatornapatkány
Pofoneső hullott a Corvin mozinál
Hét év börtönbüntetésre ítélték azt a győri férget, aki szexuális viszonyt folytatott a 14 éves nevelt lányával
Vádat emeltek egy tinilányt bántalmazó és többször megerőszakoló beteg állat ellen
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat