Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kellett a dohány: két trafikot rabolt ki
police.hu 2014.09.29. 15:17:00

A dunaújvárosi férfi egy fél méteres késsel fenyegette az eladókat. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra 2014. szeptember 23-án, 21 óra körüli időben, Dunaújváros, Korányi Sándor utcai egyik dohányboltjából rablásról érkezett bejelentés. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy, az arcát ruhadarabbal eltakaró férfi kezében egy körülbelül 50 centiméter hosszú késsel fenyegette meg az eladót és kényszerítette a készpénz átadására.

A kapitányságra 2014. szeptember 25-én újabb rablásról érkezett bejelentés. Akkor az ismeretlen elkövető Dunaújvárosban a Károlyi Mihály soron rabolt ki egy nemzeti dohányboltot és az elkövetés során ugyancsak egy hosszú pengéjű késsel fenyegette meg az alkalmazottat.

A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították az elkövetéssel gyanúsítható személyt, akinek körözését rendelték el. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói 2014. szeptember 26-án Dunaújvárosban a Magyar úton fogták el a rablót. A rendőrök megállapították, hogy a 27 éves dunaújvárosi Sz. Tamásnak 2014. szeptember 23-án a bűncselekmény elkövetéséhez egy 35 éves helyi lakos, R. Zsolt segítséget nyújtott.

A nyomozók mindkét férfit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.  

A Székesfehérvári Járásbíróság 2014. szeptember 29-én elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat