Ma: 2020.09.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nyilvánosságra került egy kaposvári gyerekotthonban készült videofelvétel, amelyen egy elvetemült cigánytakony durván bántalmaz egy fiút
Privatkopo.hu/index.hu 2020.01.11. 7:11:00

A rendőrséghez is eljutott az a másfél perces videó, ami egy kaposvári gyermekotthonban készült, és ami aztán felkerült a Facebookra is. Az egészen döbbenetes felvételen az látszik, hogy az egyik tinédzser fiú különösebb fék nélkül rúgja és üti - feltehetően - a szobatársát. A videót egy harmadik fiú készítette, aki többször is röhögve kommentálja az eseményeket.A brutális bántalmazás azért kezdődik, mert Karcsinak (így hívják a videóban) nem tetszik, hogy társa áll a szoba közepén.

Mi van, baszd meg, beállsz nekem, beállsz nekem?” 

Szobatársa viszont hiába állítja, hogy nem, először lendületből fejbe rúgják, aztán ököllel ütik a fejét. 

Ne, Karcsi, ne!” - kéri a szobatárs, de Karcsi nem áll le.

Gyere, mint az óvodások, menjük!” - húzza maga felé áldozatát, aztán tiszta erőből hasba rúgja. Szobatársa erre összegörnyedve kéri Karcsit, hogy „ne csinálja”, de a bántalmazás tovább folytatódik. A tinédzser fiú ezután társa kezét kezdi olyan erővel kicsavarni, hogy a fiú azért könyörög neki, „ne törje el karját”, de erre megint fejbe rúgják. Ezután zajt hallhatnak a folyosóról, mert Karcsi csitítja a fiút. 

                                    A brutális cigány, Pévecz Károly

A helyzetet Karcsinál csak a videót készítő harmadik gyerek élvezi jobban, aki arra biztatja barátját, ne hagyja abba, „csinálja már!”. Erre Karcsi teljes erőből, ököllel vágja hátba a fiút, aki megint azért könyörög, hogy ne bántsák. De megint felállítják, és orrba rúgják. A felvétel és a bántalmazás ezen a ponton véget ér, valószínűleg azért, mert a szobába belép valaki. 

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást. A beszerzett bizonyítékok alapján a két feltételezett fiatalkorú elkövető egyikét gyanúsítottként hallgatták ki, míg társával szemben körözést rendeltek el - közölte a rendőrség.

A nyomozó hatóság pénteken, délután közölte, hogy a körözött fiút is elkapták, és őrizetbe vették. Azt írták, ő volt a bántalmazó a videón, a korábban kihallgatott gyanúsított pedig a videót készítette.

További friss információk
Másodfokon tizennyolc év fegyházat kapott a borsodnádasdi gyilkos, Bialkó Roland
Bántalmazta a jegyellenőrt egy 53 éves cigányasszony
Biztonsági őr ütötte a vendéget Siófokon
Bántalmazta, majd hagyta meghalni édesanyját
Tényleges életfogytiglani fegyházbüntetést indítványoz vádiratában az ügyészség a XI. kerületi emberölési kísérlet ügyében
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat