Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Késsel és tüzes vasvillával akart drogot szerezni egy „jóravaló” fiatalember
sonline.hu 2016.06.15. 22:16:00

Fegyveres rablás és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy somogysárdi fiatal férfi ellen a kaposvári ügyészség. A vádlott tavaly december 22-én, éjjel gyógyszerre ivott, majd átment egy ismerőséhez, hogy kábítószert kérjen tőle.Előbb csak fenyegetőzött, majd amikor az ismerős nem adott neki drogot - mivel nem tartott otthon -, a vádlott ököllel többször megütötte, egy 12 centis késsel megpróbálta megszúrni, végül egy felhevített vasvillával megégette az arcát. A sárdi fiatal őrjöngése hajnalig tartott, akkor az ital és a korábban bevett nyugtatók miatt elaludt. Ismerőse nyolc napon túl gyógyuló, súlyos égési sérüléseket szenvedett.

A többszörös és különös visszaeső vádlott korábban előzetes letartóztatásban volt, jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztését tölti, vele szemben más ügyben is büntetőeljárás zajlik. Az ügyészség ebben a perben fegyházban letöltendő szabadságvesztést indítványozott ellene.

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat