Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Járókelő segítségével fogták el a rablót - de eltűnt a sértett
HP 2012.10.03. 13:17:00
Egy fiatalember segítségével fogták el a rendőrök azt a férfit, aki konyhakéssel rabolt ki egy nőt kedden, Nagykanizsán.Kedden, késő délután lépett az éppen autójába beszálló nő mögé egy férfi Nagykanizsán, és kezében konyhakéssel felszólította, adja át a pénztárcáját. A támadó a segítségért kiáltó, megrémült nő kezéből kitépte táskáját, és gyalog el akarta hagyni a helyszínt, de egy fiatalember, aki épp arra ment barátnőjével, rákiáltott, hogy adja vissza a táskát. A rabló erre eldobta a táskát, és továbbindult, azonban a 19 éves fiatal követni kezdte, közben telefonon értesítette a rendőröket, akik hamarosan el is fogták a támadót. A férfi kihallgatásán elmondta: egy hete érkezett Székesfehérvárról Nagykanizsára, azóta hajléktalan.

A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyben felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult eljárás. A sértett időközben adatai meghagyása nélkül elhagyta a helyszínt, ezért a rendőrség kéri, az eljárás befejezése érdekében jelentkezzen.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat