Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Járdánházán nem jó ötlet beszólni a pultosnőnek
Privatkopo.hu 2019.05.28. 8:51:00

2018. szeptember végén az ügy sértettje Járdánházán, egy szórakozóhelyen italozott, azonban ittas állapota miatt a pultosnő már nem akarta kiszolgálni, így szóváltásba került vele, és trágár módon szidalmazta. A pultosnő a történteket elmondta a hozzátartozóinak, és a délutáni órákban a három vádlott közül ketten megérkeztek a szórakozóhelyre.Az egyikük azonnal kérdőre vonta a sértett férfit, hogy miért beszélt csúnyán a feleségével. A másik vádlott a nála lévő önvédelmi gázspray-vel lefújta a sértettet, míg a férj - két alkalommal - ököllel arcon ütötte, amitől az italbolt teraszának korlátján átesett.

Ekkor érkezett meg a harmadik vádlott, mire a sértett megpróbált elmenekülni, és az egyik közelben lakó ismerőse lakása felé futott. A vádlottak üldözőbe vették, és ketten utolérték, egyikük az oldalán megrúgta, de a sértett védekezésül egy kerékpárt dobott hozzá, majd dulakodásba kezdtek, aminek az vetett véget, hogy a másik vádlott két alkalommal fejbe rúgta a sértettet.

A sértett férfi a bántalmazás eredményeként 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, azonban magánindítványt nem terjesztett elő. Az ügyészség az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében - figyelemmel arra, hogy a bűncselekmény 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendő, az ügy megítélése egyszerű, a vádlottak szabadlábon vannak - tárgyalás mellőzésével, két vádlottal szemben pénzbüntetést, egy vádlottal szemben pedig próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat