Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Jogerősen elítélték a barátnőjét a nyílt utcán különös kegyetlenséggel halálra szurkáló vadembert
Privatkopo.hu 2019.10.29. 20:51:00

Jogerősen tizenhárom év fegyházbüntetéssel sújtott a Pécsi Ítélőtábla kedden egy férfit, aki meggyilkolta volt barátnőjét 2017 szeptemberében, Nagykanizsán, a nyílt utcán.A táblabíróság döntésével helybenhagyta a Zalaegerszegi Törvényszék márciusi határozatát, amely a súlyos személyiségzavara miatt beszámítási képességében közepes fokban korlátozott férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben mondta ki bűnösnek.

A negyvenegy éves, büntetlen előéletű Zala megyei férfi és a sértett szerelmi kapcsolatban állt. Többször szakítottak, gyakoriak voltak közöttük a heves veszekedések, amelyek esetenként kölcsönös tettlegességhez vezettek.

A nő 2017 szeptemberében, kapcsolatuk harmadik évében véglegesen szakítani akart. Emiatt vitatkozni, majd dulakodni kezdtek Nagykanizsán, a nyílt utcán. A férfi egy vasráccsal kétszer lesújtott a nő fejére, majd egy hosszú késsel a fején, a mellkasán és a nyakán is megszúrta, ezután a sértett nyakát mindkét oldalról elmetszette.

A nő rövid időn belül meghalt.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat