Ma: 2020.08.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Halálos bántalmazás: italoztak, majd megverte a nőt
vasnepe.hu 2011.02.24.

Jogerősen elítélte a bíróság azt a kőszegi férfit, aki másél éve úgy megvert egy nőt, hogy az meghalt. H. Zsolt négy év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott.Előzetes letartóztatásban van H. Zsolt, ám a fogva tartását nem amiatt az ügy miatt rendelte el a bíróság, amiért szerdán jogerősen elítélték. A kőszegi férfire a Vas Megyei Bíróságon dr. Nárai József szabott ki négy év és nyolc hónap börtönbüntetést halált okozó testi sértés miatt.

A bűntettet 2009. szeptemberében követte el H. Zsolt, ám az előzetes fogva tartását egy tavaly decemberben történt súlyos testi sértés okán rendelték el. Az utóbbi ügyben nincs még ítélet, ahogy egy tavalyi lopása is bírósági végzésre vár. De ezeket megelőzően már több alkalommal is megbüntették különféle bűncselekmények elkövetése miatt.

A most kapott jogerős szabadságvesztése mellett öt évre a közügyek gyakorlásától is eltiltotta a bíróság a gyenge fokú értelmi fogyatékos H. Zsoltot, aki másfél éve, szeptember 16-án este együtt italozott egy férfival, két nővel, valamint S.-né Sz. M.-el egyikük házában. 

Öt liter bor elfogyasztása után lefeküdtek aludni, de éjfél után és hajnalban S.-né ordítozására ébredtek. H. Zsolt, miután nem tudta megnyugtatni az asszonyt, kilökdöste az utcára. De ő ott is szitkozódott;  H. Zsoltot elfutotta a méreg, ütlegelte, rugdalta a nőt, majd visszament a házba. S.-né ugyan elindult az egyik diszkó irányába, de összeesett.

Egy járókelő értesítette a mentőket, kórházba szállították, ahol két nap múlva elhunyt. A halálát a bántalmazás miatti súlyos sérülések okozták. H. Zsolt elismerte a bűnösségét.

Együtt italoztak, de a férfit zavarta a nő kiabálása, hát halálra verte…

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat