Ma: 2020.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info







 
Erőszakos bűnügyek
Romarutin: megint idős néniket vertek össze a cigányok
szoljon.hu 2011.02.01. 9:56:00
Az elmúlt időszakban megszaporodtak a táskalopások Jász-Nagykun-Szolnok megyében (is). Szolnokon már számos idős nő esett áldozatul az elkövetőknek, de eddig egyet sem bántottak közülük. Most azonban sérültjei vannak a támadásoknak.



Jászapátiban egy 79 éves asszony kezéből akarta kitépni egy fiatalember a táskát szombaton délelőtt a Balajti utcában - mondta el a Szoljon.hu-nak Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. - A támadót azonban meglepte, hogy az asszony védekezett és nem akarta elengedni a kézitáskát. Az elkövető végül felülkerekedett a nőn és megszerezte a zsákmányt.

A dulakodás közben az idős asszony az út menti betonárokba esett és összetörte magát. Ez idő alatt az elkövető elmenekült a helyszínről. Az idős asszony 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást és rövidesen sikerült is az elkövető nyomára akadni. Egy 16 éves aszódi nevelőintézetben lakó fiút elő is állítottak, aki el is ismerte a cselekményt. A fiút őrizetbe vették - tette hozzá az őrnagy.

Szolnokon is táskatolvajok csaptak le. Az eddigi módszerük az volt, hogy védtelen, idős embereket támadtak meg, azonban most egy fiatal, 36 éves nő esett áldozatul. Két férfi a Thököly úton támadta meg az asszonyt, aki nem engedett és belekapaszkodott a táskájába. A dulakodás közben az egyik támadó berángatta a szembe lévő utcába, ahol a másik ütni kezdte. A nő az ütés következtében térdre esett és elengedte a táskát. Az rablók elfutottak, a sértett szerencsére csak könnyű sérülést szenvedett.

Privát Kopó: Még szerencse, hogy Pintérék két hét alatt rendet vágtak az országban, és Orbánék helyreállították a jogrendet az utcákon...

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek




 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat