Ma: 2017.12.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
20 perc alatt elfogták a rablókat
police.hu 2017.10.01. 12:42:00

A nyomozók elfogták azt a 25 éves férfit és két társát, akik kiraboltak egy fiút az Erzsébet téren.A rendőrség tájékoztatása szerint a 25 éves ráckevei R. Iván és két fiatalkorú társa, 2017. szeptember 30-án, 0 óra 30 perc körül Budapest V. kerületében, az Erzsébet téren odaléptek egy fiúhoz, akitől elvették a kezében tartott hangszóróját, és bántalmazták is.

A sértett az agresszív viselkedés hatására a hangszóróját a későbbiekben már nem merte visszakérni, azzal az elkövetők elhagyták a helyszínt. 

A férfit és két társát 20 perccel később a helyszín közelében a belvárosi akcióban lévő civil ruhás nyomozók elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. Iván és két társa ellen.

A 25 éves férfit és társait a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd R. Iván őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Rabolt és lopott O. János
Fegyverrel követelt pénzt
Megöltek egy embert az M5-ös autópályán
Többször megerőszakolta, rendszeresen összeverte barátnőjét a brutális győri „férfi”
Kilenc és fél évet kapott egy tízéves fiúval fajtalankodó fociedző
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat