Ma: 2019.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
20 perc alatt elfogták a rablókat
police.hu 2017.10.01. 12:42:00

A nyomozók elfogták azt a 25 éves férfit és két társát, akik kiraboltak egy fiút az Erzsébet téren.A rendőrség tájékoztatása szerint a 25 éves ráckevei R. Iván és két fiatalkorú társa, 2017. szeptember 30-án, 0 óra 30 perc körül Budapest V. kerületében, az Erzsébet téren odaléptek egy fiúhoz, akitől elvették a kezében tartott hangszóróját, és bántalmazták is.

A sértett az agresszív viselkedés hatására a hangszóróját a későbbiekben már nem merte visszakérni, azzal az elkövetők elhagyták a helyszínt. 

A férfit és két társát 20 perccel később a helyszín közelében a belvárosi akcióban lévő civil ruhás nyomozók elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást R. Iván és két társa ellen.

A 25 éves férfit és társait a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd R. Iván őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Megszokás: első alkalommal még „csak” lopott, aztán visszatért, és már rabolt a C-típusú reménység
Mindennapos erőszak: most éppen Jászkiséren rabolt egy „navajonki”
20 év fegyházbüntetésre ítélték a nőt, aki diótörő kalapáccsal ölt meg egy idős, pedagógus-méhész házaspárt Érden
Következetesség: emberölés után kegyelemmel szabadult, később tarkón lőtte szomszédját, az ezért kapott büntetését pedig enyhítették
Tanulságos: erősnek érezte magát a rolleres, de nagyot tévedett - az életével fizetett érte
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat