Ma: 2020.08.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Lövés dördült a Halló Bár előtt, majd a közelben megkéseltek egy férfit
privatkopo.hu 2014.09.15. 15:08:00

A Privát Kopó információja szerint lövés dördült szeptember 6-án, szombaton, éjszaka a budapesti Halló Bár előtt, majd kevéssel később megkéseltek egy férfit a közeli Klauzál téren. A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást indított az ügyben. Az éjszakai szórakozóhely tulajdonosa jelenleg - emberrablásért kiszabott - három és fél éves börtönbüntetését tölti.Lövés dördült szeptember 6-án, szombaton, éjszaka a budapesti Halló Bár előtt, személyi sérülés nem történt. Kevéssel később megkéseltek egy férfit a közeli Klauzál téren. A Privát Kopó értesülését megerősítette a Budapesti Rendőr-főkapitányság, amely azonban - a nyomozás érdekére hivatkozással - több információval nem szolgált az ügyben.

A szórakozóhelyet üzemeltető Kreml Kft. tulajdonosát, Tankó Anna Máriát 2013 májusában - jogerősen - 3 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, emberrablásért. 2007 nyarán Tankó Anna Mária vezette a Caligula Night Clubot. A szórakozóhelyen két holland turista került bajba, amikor 179 ezer forintos számlával szembesültek. Nem tudták kifizetni, erre az egyiküket elvitték egy Széna téri bankautomatához pénzt kivenni. Ezalatt társa nem hagyhatta el a bárt. Az egyikük vitatkozni próbált az összegen, amivel azt érte el, hogy kapott pár ütést, gyomron vágták, megrúgták a térdhajlatát. Felső két metszőfogáról letört a zománc, horzsolásokat szerzett, sérülései összességében nyolc napon belül gyógyultak, de a bíróság azt is figyelembe vette, hogy az ütések alapján volt esély ennél súlyosabb sérülésekre is.

                                   A Halló Bár tulajdonosa, bilincsben

A következő napon két mexikói és egy amerikai állampolgár érkezett a klubba. Összesen három üveg sört ittak. Azt asztalukhoz ment három táncoslány, akik meg akarták hívatni magukat italokra, de a külföldi vendégek nemet mondtak. A lányok mégis kihozattak maguknak három üveg három puttonyos tokaji aszút. A vendégek végül 377 ezer forintról szóló számlát kaptak, amit nem akartak kifizetni. Végül abba belementek, hogy átadják a náluk lévő 300 eurót, de ez nem volt elég. A pénz behajtása hasonlóan zajlott, mint előző nap. Hol egyik, hol másik turistát vitték el pénzt szerezni, a társait pedig addig a klubban tartották. A klubosokkal összejátszó taxis volt, hogy kést tartott az egyik turista nyakához, máskor cigarettával közelített felé fenyegetően. Végül összesen 500 ezer forintnál is többet vettek el a turistáktól.

A 48 éves Tankó 2013 januárjától 100 százalékos tulajdonosa a Halló Bárt üzemeltető gazdasági társaságnak.

(A Privát Kopó hamarosan tényfeltáró riportot közöl a Halló Bár működésével kapcsolatban felmerült, különböző bűncselekmények gyanúját felvető eseményekről.)

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat