Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Többször megzsarolta ismerősét egy gyöngyöspatai rejtett erőforrás
privatkopo.hu 2016.07.31. 9:58:00

A Pásztói Rendőrkapitányság zsarolás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást V. Richárd 22 éves gyöngyöspatai lakos ellen.A gyanúsított 2016. július 7-én ismerősével utazott egy Hatvan irányába közlekedő vonaton. V. Richárd Tar községnél férfi ismerősétől a nyakláncát elvette, őt megfenyegetve rábírta, hogy a láncért cserébe a mobiltelefonját részére adja át, amelynek a sértett eleget tett. 

A 22 éves férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2016. július 27-én, Szurdokpüspöki belterületén a sértett nyakláncát ismét elvette, megfenyegette, majd rábírta, hogy azért cserébe egy telefont és egy tabletet adjon át.

A rendőrök a sértett bejelentését követően V. Richárdot elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították, ahol zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. 

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat