Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Útban Európa legbiztonságosabb országa felé: „Van egy cigid?” - majd eszméletlenre verte
kisalfold.hu 2013.06.27. 13:46:00

Továbbra is súlyos, életveszélyes állapotban van a 17 éves B. Gábor, akit Győrben, a Kodály Zoltán úti Fa kocsma előtt vert meg a 18 éves, gyárvárosi Sz. István szombaton, kora hajnalban. Sz. cigit kért és kapott. De ez nem volt elég neki…A fejsérülést, bevérzéses agyzúzódást szenvedett eszméletlen fiatalembert már a helyszínről mesterséges lélegeztetéssel szállították a mentők kórházba. A Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvos-igazgatója, prof. Oláh Attila tegnap úgy tájékoztatott, hogy a sérültet jelenleg is az intenzív osztályon kezelik, s az erősödő agynyomás miatt műtétet is el kellett végezni rajta. Továbbra is életveszélyben van.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kálmán Gabriella annyit erősített meg, hogy múlt szombaton hajnal kettőkor valóban riasztották a rendőrséget, hogy verekedés van Győrben, a Kodály Zoltán úti italbolt előtt. Egy fiatalember életveszélyesen megsérült, a 18 éves bántalmazót életveszélyt okozó testi sértés miatt a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

Információk szerint két társaság haladt el egymás mellett a Kodály úti Fa kocsma előtt éjjel kettőkor, amikor az egyik tagja, a 18 éves, az ETO stadion közelében lakó Sz. István kivált, és a későbbi sértettől először cigarettát kért, és kapott is. Ez nem volt elég neki, egyre erőszakosabban kötözködött B. Gáborral, aki megpróbálta elkerülni a veszélyes helyzetet, mire Sz. István megkérdezte tőle, hogy fél-e. Amikor a sértett már nem tudott kihátrálni a mindenáron verekedni akaró támadója elől, az többször ököllel arcul ütötte, és addig bántalmazta, míg eszméletét vesztette.

A gyanúsított előzetes letartóztatásáról csütörtökön dönt a bíróság.

„A kormány szándéka, hogy Magyarország Európa legbiztonságosabb országa legyen, biztonságban érezze magát minden becsületes állampolgár és idelátogató” - jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön, a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola ünnepségén.

Sírjunk vagy nevessünk?

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat