Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
13 éves kislánnyal szemben követett el szexuális visszaélést egy 34 éves szörnyeteg - csak felfüggesztettet kapott
Privatkopo.hu 2020.09.28. 10:18:00

A Nagyatádi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt őrizetbe vétele alatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 34 éves Nagyatád környéki férfit, aki egy 13 éves kislányt rontott meg. Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték és hazaengedték.A vádlott családi ismerőse volt kislánynak, akinek tisztában volt az életkorával és azzal is, hogy a sértett mélyebb érzelmeket táplál iránta. 2020 nyarán ezt használta ki a vádlott, amikor az egyik este a sértett felkereste őt, akivel előbb beszélgetni kezdett, majd idővel a beleegyezésével közösültek is.

Az eset 2020 szeptemberében is megismétlődött. A vádlott egy összejövetelen vett részt a sértett családjánál, amikor a hajnali órákban észrevette, hogy a család valamennyi tagja elaludt, ezért bement a kiskorú sértett szobájába, ahol ismételten a beleegyezésével közösült vele. Ekkor azonban megzavarta őket a sértett édesanyja, és a vádlott - azért, hogy elkerülje a lebukást - gyorsan felöltözött, majd távozott a házból.

A történtek másnapján fény derült a vádlott cselekményére, ezért a nagyatádi rendőrök még aznap őrizetbe vették a büntetlen előéletű férfit, aki a nyomozás során beismerő vallomást tett.

A Nagyatádi Járásbíróság 2020. szeptember 25-én megtartott tárgyaláson - az ügyészi váddal egyezően - bűnösnek mondta ki a férfit, akit 1 év és 10 hónap börtönbüntetésre ítélt, amelynek végrehajtását 3 évi próbaidőre felfüggesztette, továbbá eltiltotta a vádlottat minden olyan tevékenység gyakorlásától, amely 18. életévét be nem töltött személy nevelésével kapcsolatos.

Az ítélet jogerőre emelkedett.

További friss információk
Italt és szállást kért az arcmaszkot viselő rabló
Meg akarta fojtani a feleségét
Letartóztatásban a szombathelyi fegyveres rablás felbujtója
10 percen belül elfogták az oroszlányi telefonrablót
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat