Ma: 2020.08.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megölte a saját anyját - vádemelést javasol a rendőrség
police.hu 2018.05.30. 11:56:00

Vádemelést javasol a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a foktői emberölés gyanúsítottjával szemben.Amint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott.

2018. február 3-án, 9 óra 15 perckor, egy foktői házban holtan találtak egy idős asszonyt, akinek halálát idegenkezűség okozta.

A helyszínre kiérkező járőr az áldozat mellett megtalálta a feltételezett elkövetőt, az asszony lányát, aki a cselekménye után véget akart vetni életének.

A nyomozás adatai szerint a nő fojtogatta és késsel több szívtájéki szúrást ejtett a sértetten, aki belehalt sérüléseibe. Ezt követően öngyilkossági szándékkal hason szúrta magát, valamint vágásokat ejtett saját nyakán. Az ő sérüléseit kórházban ellátták.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottal szemben a nyomozást a napokban lezárta. Az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat