Ma: 2019.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Megölte a saját anyját - vádemelést javasol a rendőrség
police.hu 2018.05.30. 11:56:00

Vádemelést javasol a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a foktői emberölés gyanúsítottjával szemben.Amint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott.

2018. február 3-án, 9 óra 15 perckor, egy foktői házban holtan találtak egy idős asszonyt, akinek halálát idegenkezűség okozta.

A helyszínre kiérkező járőr az áldozat mellett megtalálta a feltételezett elkövetőt, az asszony lányát, aki a cselekménye után véget akart vetni életének.

A nyomozás adatai szerint a nő fojtogatta és késsel több szívtájéki szúrást ejtett a sértetten, aki belehalt sérüléseibe. Ezt követően öngyilkossági szándékkal hason szúrta magát, valamint vágásokat ejtett saját nyakán. Az ő sérüléseit kórházban ellátták.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg szabadlábon védekező gyanúsítottal szemben a nyomozást a napokban lezárta. Az ügyet vádemelési javaslattal küldte meg a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

További friss információk
Megszokás: első alkalommal még „csak” lopott, aztán visszatért, és már rabolt a C-típusú reménység
Mindennapos erőszak: most éppen Jászkiséren rabolt egy „navajonki”
20 év fegyházbüntetésre ítélték a nőt, aki diótörő kalapáccsal ölt meg egy idős, pedagógus-méhész házaspárt Érden
Következetesség: emberölés után kegyelemmel szabadult, később tarkón lőtte szomszédját, az ezért kapott büntetését pedig enyhítették
Tanulságos: erősnek érezte magát a rolleres, de nagyot tévedett - az életével fizetett érte
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat