Ma: 2020.10.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fiatalkorú taknyok bántalmaztak és raboltak ki egy kecskeméti férfit
Privatkopo.hu 2020.09.20. 9:17:00

A rendőrség tájékoztatása szerint 2019. április 7-én, délután az akkor 14 és 17 éves fiúk leszólítottak egy gyalogost Kecskemét belvárosában. Felszólításuk ellenére a férfi nem adta át értékeit, ezért az idősebb fiú bántalmazta őt, majd elvették a mobiltelefonját, és elhagyták a helyszínt.A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították, és másnap elfogták a két fiatalkorút. A rablás bűntettével gyanúsítható fiúkat kihallgatták és őrizetbe vették.

Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a sértett könnyű sérülést szenvedett, így az őt bántalmazó fiút a rablás mellett testi sértéssel is gyanúsítják a nyomozók.

A jelenleg szabadlábon védekező, kecskeméti illetőségű fiatalok ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

További friss információk
„Kulturális vetélkedő” Nagybárkányban: négy embert fogtak el a rendőrök egy utcai verekedés után
Megölt kislány csontjait találták meg Szántódpusztánál
Kényszerítéssel akarta megakadályozni a feljelentést
Volt barátnőjét bántalmazta egy 54 éves „férfi”
Emésztőgödörbe dobta a 3 éves féltestvérét, pedig „nem erre volt nevelve” - ahogy a többi kilenc sem
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat