Ma: 2020.07.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Félrelépett az asszony, megkötözte a férj
Privatkopo.hu 2020.02.22. 5:21:00

A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét. Ebben 17 éves fia is a segítségére volt. Kiderült, hogy a férfi otthonában engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket is.Egy pincehelyi lakos tett feljelentést 2020. február 14-én egy 44 éves tamási férfi ellen, aki az elmúlt fél év során folyamatosan zaklatta őt azért, mert a férfi feleségével viszonya volt. A tamási rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek során kiderült, hogy a 44 éves férfi az elmúlt időszakban több alkalommal fenyegette meg feleségét is, hogy megöli. 

Egy szóváltást követően 2020. február 18-án, az esti órákban - 17 éves fiuk segítségével - megkötözte feleségét azért, hogy az asszonyban félelmet keltsen. A nyomozók a család otthonában tartott kutatás során egy engedély nélkül tartott 0,22 kaliberű lőfegyvert, hozzá tartozó lőszereket, valamint egy házilagos készítésű hangtompítót és más, élet kioltására alkalmas eszközt is lefoglaltak.

A rendőrök a férfit előállították a Tamási Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, kapcsolati erőszak bűntett és zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az elkövetőt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A bíróság pedig 2020. február 20-án letartóztatásba helyezte.

A 17 éves fiút szintén gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett, valamint személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

További friss információk
Ököllel ütötte ismerősét egy fiatalkorú, a sértett súlyos sérülést szenvedett
Jogerősen elítélték a szomszédját fegyverrel életveszélyesen megsebesítő férfit: 7 év börtönbüntetést kapott
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat