Ma: 2021.04.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fellökte a nőt, majd erőszakkel elvette a táskáját
Privatkopo.hu 2021.03.02. 5:38:00

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a férfit, aki erőszakkal elvette áldozata táskáját.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves helyi férfival szemben.

Az elkövető 2021. február 26-án, 19 óra után, Miskolcon, a Bulcsú utcában egy gyalogosan közlekedő nőt hátulról fellökött, majd a földön fekvő áldozatának kezéből kitépte a táskáját, és elszaladt a helyszínről. Az asszony ridikülében pénztárca, közel 30 000 forint készpénz, személyes iratok, illetve egy mobiltelefon volt.

A rendőrök a nyomozás eredményeként két napon belül elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. 

További friss információk
Már megint a „navajonkik”: éheztette, verte és kizsákmányolta áldozatait a hétfős család Pakodon
További 3 hónapig fogva tartaná az ügyészség a betegtársaira ollóval támadó gyilkos kórházi ámokfutót
Zsarolta és kirabolta szívességi szállásadóját
Megszomjazott a rabló, ott vásárolt ásványvizet, ahova áldozata bemenekült
Mentőt és rendőrt ütött - vádat emeltek a 22 éves férfi ellen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat