Ma: 2019.01.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fejszét dobott a szomszédjára az erőszakos férfi
HP 2018.05.29. 10:36:00

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki egy vita során fejszét dobott az egyik szomszédjára, Gadányban.A vádlott és szomszédjai között régóta haragos volt a viszony, ezért amikor a vádlott tavaly júniusban meglátta a szomszéd udvaron tartózkodó sértettet és élettársát, ismét veszekedni kezdett velük és sértő kijelentéseket tett rájuk, amit azok is viszonoztak.

A vádlott a vita során olyannyira indulatba jött, hogy az udvaráról felvett egy 72 cm nyélhosszúságú, több mint 2 kg súlyú fejszét, és azt 6-7 méter távolságból a sértett feje irányába dobta. A sértettet a vádlott támadása nem érte váratlanul, ezért a felé repülő baltát alkarjával kivédte, amely azonban az erős ütéstől eltörött, illetve a hasán is megsérült.

A rendőröket és a mentőket a sértett élettársa értesítette a történtekről. Az ügyészség a korábbi elítélései miatt erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta, azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra se legyen bocsátható.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Meghosszabbították a fiatal borászt agyonverő brutális cigányok letartóztatását
Jegyellenőrt vert egy utas Debrecenben
Megszokás: első alkalommal még „csak” lopott, aztán visszatért, és már rabolt a C-típusú reménység
Mindennapos erőszak: most éppen Jászkiséren rabolt egy „navajonki”
20 év fegyházbüntetésre ítélték a nőt, aki diótörő kalapáccsal ölt meg egy idős, pedagógus-méhész házaspárt Érden
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat