Ma: 2021.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fejszét dobott a szomszédjára az erőszakos férfi
HP 2018.05.29. 10:36:00

Életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat az ügyészség azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki egy vita során fejszét dobott az egyik szomszédjára, Gadányban.A vádlott és szomszédjai között régóta haragos volt a viszony, ezért amikor a vádlott tavaly júniusban meglátta a szomszéd udvaron tartózkodó sértettet és élettársát, ismét veszekedni kezdett velük és sértő kijelentéseket tett rájuk, amit azok is viszonoztak.

A vádlott a vita során olyannyira indulatba jött, hogy az udvaráról felvett egy 72 cm nyélhosszúságú, több mint 2 kg súlyú fejszét, és azt 6-7 méter távolságból a sértett feje irányába dobta. A sértettet a vádlott támadása nem érte váratlanul, ezért a felé repülő baltát alkarjával kivédte, amely azonban az erős ütéstől eltörött, illetve a hasán is megsérült.

A rendőröket és a mentőket a sértett élettársa értesítette a történtekről. Az ügyészség a korábbi elítélései miatt erőszakos többszörös visszaesőnek minősülő vádlottal szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta, azzal, hogy a vádlott feltételes szabadságra se legyen bocsátható.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat