Ma: 2020.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fegyverrel fenyegette a gyerekeket, majd a rendőrökre is rátámadt
MTI 2011.02.23.

Fegyverrel fenyegette meg a farsangozó gyerekeket egy férfi Tiszapalkonyán, később pedig rátámadt az intézkedő rendőrökre.Dobi Tamás, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a napokban az egyik tiszapalkonyai közintézmény bejárata előtt egy ittas férfi fegyverrel a kezében megfenyegette az épületben farsangi mulatságon részt vevő gyermekeket.

Miután riadalmat keltett, az agresszív férfi elment a helyszínről - tette hozzá a szóvivő.

Ezt követően a férfi rátámadt a vele szemben intézkedő rendőrökre. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során talált, engedély nélkül tartott gáz-riasztófegyvert a rendőrség lefoglalta.

A tiszaújvárosi kapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a megyei nyomozó ügyészség pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt indított eljárást a tiszapalkonyai férfi ellen. Az elkövető értékelhető magyarázatot nem adott tettére - közölte Dobi Tamás.

Megjegyezte: a Borsod megyei főkapitányság illetékességi területén 2009-ben rendőrök sérelmére 31 esetben történt hivatalos személy elleni erőszak, tavaly 41, az idén pedig eddig 4 ilyen jellegű esemény történt.

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat