Ma: 2020.05.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Fegyverrel rabolták ki a dohányboltot, elfogták a két elkövetőt
Privatkopo.hu 2020.05.17. 14:51:00

A Budapesti Rendőr- főkapitányság Nyomozó Főosztály Rablási Osztálya 2020. április 1-jén fegyveresen elkövetett rablás bűntett miatt rendelt el nyomozást egy dohánybolt alkalmazottjának feljelentése miatt.Két, maszkot viselő férfi ment be 2020. április 1-jén, 20 óra körül, egy Budaörsi úton lévő dohányboltba, ahol az eladót fegyverrel megfenyegették, megkötözték, és elvittek félmillió forintot, majd elmenekültek a helyszínről.

A nyomozók az üzletben szemlét tartottak, lefoglalták a bolt, és a környéken lévő kamerák felvételeit is. A rögzített nyomok és a felvételek elemzése alapján sikerült azonosítani az egyik feltételezett elkövetőt, a 31 éves Sz. Zsoltot, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A kiadott elfogatóparancs alapján 2020. május 14-én a Gödöllői Rendőrkapitányság járőrei elfogták a férfit, akit átadtak a BRFK Rablási Osztály nyomozóinak.

A rendőrök folytatták a kutatást Sz. Zsolt társa után és sikerült azonosítaniuk a 40 éves Sz. Lajost, akit 2020. május 15-én, budapesti tartózkodási helyén elfogtak. A nyomozók lefoglalták azt a SsangYong típusú terepjárót is, amit a rablás elkövetésekor Sz. Lajos és társa használt.

A BRFK Rablási Osztály nyomozói Sz. Zsoltot és Sz. Lajost fegyveresen elkövetett rablás bűntett, és személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Salgótarjáni szórakozóhelyen balhéztak össze
Kirabolták, majd a csalánosba lökték - vádemelés két „c-típusú” fiatalkorúval szemben
18 éves cigány követte el a Deák téri kettős emberölést - egy 21, és egy 16 éves fiatalnak vette el az életét
Bosszút állt a feleségét és barátnőjét elszerető unokaöccsén a 69 éves férfi
Illatszereket rabolt egy „navajonki” Dombóváron
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat