Ma: 2019.07.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Falkában támadtak a cigányok, kést nyomtak a 13 éves áldozatuk hasához, többször meg is ütötték
Privatkopo.hu 2018.12.17. 9:35:00

A 13 éves sértett 2018. április 14-én gördeszkázott Makó belvárosában, ahol a buszállomáson három helybeli fiatal megállította és körbeállta. Egyikük, a 24 éves R. Norbert egy kést vett elő, amit a gyerek hasához tartott, majd felszólította, hogy ürítse ki a zsebeit és adja át neki az értékeit.A gyanúsított és egyik társa - a 17 éves K. Dávid -, hogy nyomatékosítsák követelésüket, a fiút ököllel, illetve tenyérrel többször arcon ütötték, míg harmadik társuk a 20 éves N. Rajmond jelenlétével segítette bűntársait. A sértett a bántalmazás és a fenyegetés hatására kiforgatta a zsebeit, de nem tudott a rablóknak értéket átadni. A feltételezett elkövetők ezt követően elengedték a fiút, majd távoztak a helyszínről.

A makói nyomozók április 16-án szereztek tudomást a bűncselekményről. A három gyanúsítottat néhány órán belül elfogták és előállították. Velük szemben felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntett kísérlete miatt indult eljárás. A rendőrök mindhárom férfit őrizetbe vették.

A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Süket, kerekesszékes idős férfit rabolt ki egy érdi cigánykölyök - felborította, kerékpárja hátsó kerekével ütötte
Szabadlábon védekezhet az életveszélyes bántalmazás elkövetője
Közel 4 év elteltével elfogták a mórahalmi ékszerbolt kirablóját
Szilánkosra törték a koponyáját, mert egy másik gazdánál vállalt munkát
Megvert két asszonyt, mert haza akarták vinni az ívócimboráját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat