Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Börtönbe küldik a fajtalankodó díszpintyet
MTI 2011.01.12.

Három év nyolc hónap, fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetésre ítélte szerdai elsőfokú határozatában a pécsi bíróság azt a fiatal fiút, aki több alkalommal fajtalankodott egy ötéves szomszéd kisfiúval.A vádlott, gyámja és védője enyhítésért fellebbezett, az ügyész pedig három nap gondolkodási időt kért, így a döntés még nem jogerős. 2009 novemberében helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság az akkor tizenöt éves fiatalt, aki tavalyelőtt augusztustól több alkalommal megerőszakolta az ötéves szomszéd kisfiút.

A sértett nem beszélt nyíltan a történtekről, csak testbeszéden keresztül írta le nevelőanyjának, hogy milyen trauma érte. A bíróságon elhangzott: a vádlott szüleivel nem tartja a kapcsolatot, miután ők külföldön tartózkodnak. Egyik idősebb testvére neveli testvéreivel együtt. Az ügyvéd nem vitatta a cselekmény elkövetését.

Enyhítő körülményként említette viszont, hogy a vádlott elismerte tettét, és hogy két-három évvel elmaradt társaihoz képest intellektuálisan és lelkileg is. A bíróság a vádlottat folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntettében találta bűnösnek. A fiú a másodfokú tárgyalásig előzetes letartóztatásban marad.

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat