Ma: 2020.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Brutálisan bántalmazta élettársát és annak kutyáját egy esztergomi „férfi”
Privatkopo.hu 2020.02.20. 9:36:00

Az ügyészség kapcsolati erőszak, állatkínzás és garázdaság miatt vádiratot nyújtott be egy férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta élettársát és annak kiskutyáját azért, hogy élettársa fájdalmát fokozza.A vádirat szerint a férfi és a nő Esztergomban éltek, a férfi 2019 elejétől élettársával napi rendszerességgel ordítozott, becsmérelte őt, valamint rendszeresen és durván bántalmazta (megrúgta, megütötte, fojtogatta és a falhoz vágta) a nő kiskutyáját, hogy ezzel fájdalmat okozzon a nőnek.

A férfi nem engedte meg élettársának, hogy bárkivel kapcsolatba lépjen, beszélgessen, telefonon kapcsolatot tartson, barátokat szerezzen, nem járhatott senkihez, és nem fogadhatott vendégeket. A nőnek be kellett számolnia arról, hogy mikor hová megy, és ha a férfi tudta nélkül ment el otthonról, akkor telefonon felhívta és sértegetve követelte a hazatérését

A férfi 2019. július 19-én, 18 óra körül ittasan érkezett haza közös lakásukba, ahol élettársát különösebb ok nélkül szidta, becsmérelte. A nő ekkor felszólította, hogy költözzön el a lakásból. A férfi ezután az ebet elvette élettársa kezeiből, eközben a nőt is megütötte, a kutyát pedig a lakásból a nyitott folyosóra vitte, és onnan - több mint 4 méter magasságból - kihajította az utcára.

A társasház egyik lakója felszólította a férfit, hogy ne bántsa a kutyát, mire vele is kiabálni kezdett, és megöléssel is fenyegette. 

A férfi két járókelőre is rátámadt, az egyiket két kézzel a földre rántotta, megpróbálta megütni, majd eközben egy járókelő nőt is a földre rántott, aki babakocsiban a csecsemőjét tolta. Három járókelő férfi sietett a babakocsis nő segítségére, amely után az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit végrehajtandó szabadságvesztésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Baltával végzett egy 51 éves férfival, és annak 17 éves fiával a cigit kunyeráló román cigány
Rablás elkövetőit vették őrizetbe a siófoki rendőrök
Húsforgató villával szúrta mellkason élettársa rokonát, majd kicsit megrugdosta
Különélő házastársát szúrta nyakon
18 éves cigány tört be egy 77 éves asszony házába, pénzt rabolt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat