Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Nincs tekintély: erővágóval ütötte a kábeltolvaj a rendőrt
MTI 2013.06.25. 12:03:00

Előbb dulakodás, majd verekedés és lövöldözés tört ki hétfő éjjel Kisteleken, ahol kábeltolvajokat füleltek le a járőrök.Egy kábellopás helyszínén intézkedő rendőrre támadtak az elkövetők keddre virradó éjszaka Kisteleken, a járőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

Éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak eltulajdonítani a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök három elkövetőt értek tetten.

A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike egy erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a szerszámmal. A rendőr lövést adott le, amely eltalálta az egyik elkövetőt. Egy tolvaj elmenekült a helyszínről, kettőt elfogtak.

A rendőrt és a meglőtt tolvajt súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

A vagyon elleni bűncselekmény miatt a rendőrség, a hivatalos személy elleni erőszak ügyében a Szegedi Nyomozó Ügyészség indított eljárást.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat