Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Rohamrendőrök a bíróságon: csoportosan elkövetett garázdasággal vádolják az enyingi cigányokat
atv.hu 2011.03.02.
Toroczkai László, a Jobbik önkormányzati képviselője, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke és Zagyva Gy. Gyula, Jobbik-képviselő vezette azt az autókonvojt, amelyet egy héttel a 2009 februárjában meggyilkolt Marian Cozma halálát követően egy roma csoport támadott meg az enyingi benzinkútnál. A romák - a Rafael-klán vezetésével - születésnapot ünnepeltek, amikor megérkezett Toroczkaiék 40-50 fős társasága. Rafaelék üvegekkel és székekkel kezdték dobálni őket, közben értesítették a rendőrséget. Mire a hatóság a helyszínre ért, Toroczkaiék távoztak.A romák közül tízen csoportosan elkövetett garázdaság miatt állnak bíróság előtt, Toroczkaiék nyolc embere sértettként szerepel a bírósági ügyben.

A Fejér Megyei Bíróság tegnap hallgatta meg Toroczkait. (Az épületben több tucat rohamrendőr, előtte kutyás rendőrök várakoztak: feltehetően azért, mert Toroczkai egy tavalyi zárt fórumon kijelentette, száz emberrel megy el a bíróságra, mivel a cigányok is sokan lesznek.)
Toroczkai vallomásában azt állította, hogy teljesen véletlenül jártak az ominózus időpontban az enyingi benzinkútnál, csupán biológiai szükségeiket kívánták enyhíteni.
Közölte: az előző kormány titkosszolgálatának állhatott érdekében, hogy „vér folyjon” - mindkét társaság vére.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat