Ma: 2021.03.03. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A salgótarjáni emberölés újabb gyanúsítottját fogták el a rendőrök
Privatkopo.hu 2021.01.16. 8:39:00

A 45 éves férfi 2020 nyarán - 50 éves nő társával közösen - bántalmazta az általuk ismert férfit, aki sérüléseibe belehalt.Amint arról korábban beszámoltunk: a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság több emberen elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Szabolcs 45 éves hajléktalan férfi ellen.

A Nógrád megyei rendőrök elfogták azt az 50 éves nőt, aki a nyomozás adatai alapján 2020 nyarán, Salgótarján belvárosában - a 45 éves férfival közösen - bántalmazta a hajléktan 51 éves férfit, aki a sérüléseibe belehalt.  

A nyomozók V. Szilviát 2021. január 15-én a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság épületébe előállították, emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
18 év fegyházbüntetésre ítélték a visszatérő maszkos-parókás rablót
Kaszával támadt a rendőrökre egy 27 éves félnótás, az ügyészség vádat emelt ellene
Fellökte a nőt, majd erőszakkel elvette a táskáját
Édesanyja boltjából rabolt
Féltékenységből halálra verte 85 éves élettársát a 84 éves bácsi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat