Ma: 2019.02.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elfogták a debreceni emberölés gyanúsítottját
police.hu 2018.01.31. 9:17:00

A debreceni rendőrök elfogták az emberölés gyanúsítottját. A járásbíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.A rendőrök 2018. január 23-án, 3 óra körül, Debrecenben, az Arany János utcában járőröztek, amikor észrevettek egy a földön magatehetetlenül, hiányos öltözetben fekvő, sérült férfit, akihez mentőt hívtak. Az ezidáig ismeretlen személyazonosságú férfi a kórházban - az orvosi ellátás ellenére - életét vesztette. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a férfit halála előtt bántalmazták.

Az ügyben beszerzett információk alapján a nyomozók megállapították, hogy az ismeretlen személyazonosságú sértettet 2018. január 22-én, 18 óra körül egy 45 éves férfi, Debrecenben, az Arany János utcában lévő lakatlan ingatlanban egy fémcsővel bántalmazta, őt többször lábon és háton ütötte, valamint fejbe rúgta. Az ismeretlen személyazonosságú sértett fenyegetés hatására a cipőjét és kabátját levette, majd a cserépkályhában elégette. R. László ezek után őt az udvarra kihúzta, majd a helyszínről távozott.

A bűncselekmény elkövetésekor a helyszínen jelen volt egy másik férfi is, aki felszólította R. Lászlót, hogy a bántalmazást fejezze be, de ekkor a gyanúsított a vascsővel őt is többször megütötte és megfenyegette.

A nyomozók azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, aki ellen országos elfogatóparancsot adtak ki.

A járőrök 2018. január 24-én elfogták a debreceni lakost, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatta, majd bűnügyi őrizetbe vette.

A Debreceni Járásbíróság a rendőrség előterjesztésére 2018. január 26-án elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

További friss információk
Vádat emeltek egy tinilányt bántalmazó és többször megerőszakoló beteg állat ellen
Baltával oltotta ki a nagymamája életét egy 36 éves nő Sarkadkeresztúron
Belehalt a bántalmazásba
Két nap alatt háromszor támadtak rá a 83 éves nénire a cigánytaknyok
Mindössze 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a részeg rendőrt, aki a Ligetvédők sátrát rugdosta és eltalált egy kislányt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat