Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Élelmiszerüzletet akart kirabolni
Privatkopo.hu 2020.10.01. 15:19:00

A rendőrségre 2020. október 1-jén, 12 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi Debrecenben, a Vénkert városrészben megpróbált kirabolni egy élelmiszerboltot.A bejelentés szerint az ismeretlen férfi egy késsel fenyegette meg az üzlet pénztárosát és pénzt követelt. Az alkalmazott azonban nem tett eleget a követelésnek, így a támadó elmenekült. Sérülés nem történt.

A debreceni rendőrök nagy erőkkel az elkövető keresésébe kezdtek, akit - három órán belül - egy közeli lakásban elfogtak. A nyomozók 37 éves feltételezett elkövetőt előállították a rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van.

Az esettel összefüggésben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet miatt indított nyomozást.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
Vasvillával kergette a feleségét
Ketten erőszakolták meg a középkorú nőt
Két élettársát kényszerítette prostitúcióra a 48 éves „navajonki” - az egyik korábban a fia élettársa volt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat