Ma: 2020.06.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Közel egy évig terrorizálta édesanyját a 19 éves jómadár
Privatkopo.hu 2020.06.18. 10:41:00

A Siófoki Járási Ügyészség kapcsolati erőszak vétsége és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a 19 éves férfival szemben, aki közel egy éven keresztül terrorizálta édesanyját közös otthonukban.A vádlott, szülei válása után, édesanyjával élt egy Somogy megyei településen, akivel a fiatal férfi gyakran keveredett vitába, amelyek egyre inkább eldurvultak.

A vádlott 2019 májusától - az elsősorban az általa folytatott életvitel miatt - kialakult viták során rendszeresen tettlegesen lépett fel a sértettel szemben, akit volt, hogy egy szekrénynek, egy ágyra, vagy éppen a padlóra lökött. Olyan is előfordult, hogy édesanyja hajába markolt és azt meghúzta, illetve olykor a karját is megszorította.

A sértett 2020 februárjában elégelte meg a vádlott erőszakos magatartását és a rendőrséghez fordult, illetve a lakásának zárját is lecseréltette. Válaszul a vádlott felkereste a munkahelyén és ott életveszélyesen megfenyegette. A hosszú ideje terrorban élő édesanyát a vádlott még azután is megfenyegette, hogy az asszony a rendőrséghez fordult.

A vádlottal szemben a bíróság távoltartást rendelt el.

A csekély mennyiségű kábítószer fogyasztás céljából megszerzéssel elkövetett kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult bűnügyet jelen ügytől a Siófoki Rendőrkapitányság elkülönítette, az eljárást a Siófoki Járási Ügyészség egy évre feltételesen felfüggesztette.

Az ügyészség a bűncselekmények elkövetésekor próbára bocsátás hatálya alatt álló vádlottal szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Őrizetbe vették a süttői kettős emberölés gyanúsítottját - az egyik áldozat 26 éves öccse követte el a bűncselekményt
Különös kegyetlenséggel végzett az őt pénzelő nagynénjével a 24 éves drogfüggő férfi
Bántalmazta volt élettársát, majd fenyegetéssel pénzt szerzett tőle
Megütötte munkavállalóját, eltört az arccsontja
Továbbra is nagy a rend: halálra verték ismerősüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat