Ma: 2020.09.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Emlékezetessé tette a születésnapját: késsel rabolt fagylaltot és üdítőitalt egy édesszájú
police.hu 2016.08.25. 8:31:00

Őrizetbe vették a rendőrök azt a gönci férfit, aki egy helyi üzlet tulajdonosát megfenyegette és üdítő, illetve fagylalt átadására kényszerítette egy késsel.Az Encsi Rendőrkapitányság Gönci Rendőrőrse rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Cs. Gyula 46 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2016. augusztus 19-én, 16 óra 10 perckor megjelent egy gönci fagylaltozónál, ahol annak tulajdonosát késsel két fél literes üdítőital és kilenc adag fagylalt átadására szólította fel. A sértett, tartva a támadástól, átadta a kért termékeket, sérülése nem keletkezett.

A nyomozók azonosították, majd 2016. augusztus 23-án a délutáni órákban elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rablót. A gyanúsított kihallgatása során védekezésében előadta, hogy semmire sem emlékszik, mert erősen ittas állapotban volt, mivel a születésnapját ünnepelte.

Az Encsi Rendőrkapitányság előterjesztéssel élt a férfi előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására az illetékes járási ügyészségen. 

További friss információk
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
Megütötte, majd elvette a mobiltelefonját
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat