Ma: 2020.06.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Dróthuzallal fojtotta meg a volt barátnőjét - a másodfokú ügyészség a kiszabott büntetés súlyosítását indítványozta
Privatkopo.hu 2020.04.03. 14:20:00

A másodfokon eljáró Győri Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet megváltoztatását, a kiszabott fegyházbüntetés súlyosítását indítványozza abban az ügyben, amelyben a vádlottat a törvényszék előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette miatt 13 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.A Győri Törvényszék 2020. február 21. napján meghozott - nem jogerős - ítélete szerint az egyetemet végzett, a szakításukat feldolgozni nem tudó vádlott az élet kioltására alkalmas eszközöket vitt magával azzal a szándékkal, amennyiben a barátnője nem békül ki vele, akkor dróttal megfojtja. Miután a sértett ismételten közölte, hogy nem akar békülni, ezen összevesztek, a vádlott feldühödött, és a sértett háta mögé lépve, dróthuzallal hátulról, a védekezni próbáló sértettet több percen át fojtogatta. Az eszméletét vesztő sértettnek nem nyújtott segítséget, a sértett pedig néhány nap múlva a kórházban hunyt el.  

Az elsőfokú ügyész az ítélet ellen a büntetés súlyosítása érdekében fellebbezett, amit a másodfokú ügyészség fenntartott.

A másodfokú ügyészség szerint az elsőfokú bíróság ítélete törvényes és megalapozott, de a cselekményét eszköz használatával, orvul elkövető vádlottal szemben kiszabott fegyházbüntetés mértéke eltúlzottan enyhe.

További friss információk
Dróthurokkal fojtotta meg feleségét és kutyáját egy zalaegerszegi férfi, de önmagával már nem volt képes végezni
Péniszét mutogatva szidalmazta haragosát, majd az utcán csapott össze két család - „navajonkik”?
Megöléssel, torka elvágásával fenyegették a 80 éves, gondozásra szoruló nénit
Készülődik a börtönutánpótlás: 15 éves fiúból, ugyancsak 15 éves lányból és 12 éves fiúból álló trió rabolt Miskolcon
Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük életét vesztette
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat