Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Elítélték a „megélhetési” gyilkosokat
haon.hu 2011.02.22.
Jogerősen 11 év fegyházzal, illetve 12 év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztéssel sújtotta a Debreceni Ítélőtábla hétfőn azt a két férfit, akik 2008 decemberében agyonütöttek egy balmazújvárosi özvegyasszonyt pénz reményében.A 32 éves Cs. Imrét és a 18 éves K. Róbertet nyereségvágyból elkövetett emberölésben találta bűnösnek dr. Kardos Sándor tanácsa, amely utóbbi vádlott esetében két évvel súlyosbította az elsőfokon kiszabott büntetést. A vádlottaknak, akik sógorok, az eljárás 2,5 milliós bűnügyi költéségét is állniuk kell (fele-fele részben).
 
A fiatalabbik vádlott volt az értelmi szerző

A 85 éves asszony megtámadásának ötlete, s annak végrehajtása alapvetően a fiatalabbik vádlotthoz fűződik, de társa végig tudott e szándékról. A két férfi ismerte áldozatát, akihez pálinkavásárlás ürügyén jutottak be (a nő bort és pálinkát adott el). Egy óvatlan pillanatban, mikor a sértett hátat fordított, K. Róbert karóval többször tarkón vágta az asszonyt, aki összerogyott. A tettesek kutatásba kezdtek, de csak kétezer forintot találtak, amikor az özvegy magához tért. A vádlottak akkor elmenekültek. A nőre órákkal később, a lánya talált rá, de a mentők már csak a halálát tudták megállapítani.
A tetteseket rövid időn belül elfogták. A balmazújvárosi Cs. Imre részletes beismerő vallomást tett, míg Nagykerekibe való társa tagadta a bűncselekményt, bár rendre ellentmondásokba keveredett.

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat