Ma: 2020.09.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Nem csak egy áldozatuk volt a darabolós gyilkosoknak - a zsaruk korábban elengedték őket
MTI 2011.01.25.

Beismerő vallomást tett az öcsödi darabolós gyilkosság előzetes letartoztatásban lévő gyanúsítottjainak egyike, a két férfi házánál tartott újabb helyszínelésen pedig további - feltételezhetően emberi - maradványokra bukkantak a nyomozók - írja a megyei rendőrkapitányságra hivatkozva a keddi Magyar Nemzet.Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak úgy nyilatkozott: a megtalált csontokat jelenleg igazságügyi orvosszakértő vizsgálja.

A Magyar Nemzet emlékeztetett arra: a 17 éves J. Jánost és a 36 éves J. Benedeket múlt csütörtökön tartóztatták le, s azzal gyanúsítják őket, hogy megölték és feldarabolták a szintén 17 éves T. László, majd a maradványait elrejtették.

A cikk felidézte azt is, hogy ősszel feljelentést tett a hatóságnál egy hasonló korú helybeli lány, aki azt állította, hogy a gyanúsítottak elrabolták, napokig fogva tartották a házukban, és többször megerőszakolták.

Részlet a szoljon.hu korábbi riportjából:

Verték, kínozták, megerőszakolták a kislányt

„(…) - December közepe volt, a pontos dátumra már nem emlékszem, amikor egy reggel, negyed tíz tájban, a dermesztő hidegben, egy szál bugyiban és trikóban, egy félelemtől reszkető falubeli ismerős tinédzser lány (név a szerkesztőségben) rohant el kétségbeesve a házunk előtt - meséli készségesen Bódi Zoltán, aki hátsó szomszédja az esetleges szörnyűségek házának. - A lányom bevezette hozzánk a zokogó, alig több, mint 14 éves gyereket, és ruhát adott rá. Sírva mesélte el, hogy Benedekék fogva tartották, verték és kínozták, árammal sokkolták és a háziak közül ketten is megerőszakolták. Miután nagy nehezen megnyugtattuk valamennyire, a biciklim csomagtartóján hazavittem a szüleihez. Ők azon mód feljelentették azokat a vadállatokat, és a rendőrök még aznap be is gyűjtötték őket. Legnagyobb meglepetésünkre azonban másnap (!) már mindketten itthon voltak. (…)”

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat